Направлявай кариерния си път!

Вярвам, че всеки човек има призвание и когато го открие, то му носи лекота и успех. 

Кариерният консултант е предпоставка за успех!

Вярвам в поговорката, че ако си намериш работа, която харесваш, никога повече няма да ти се налага да работиш. След много години, прекарани в набиране и развитие на персонал, сега помагам на хората да намерят своето призвание и работата, която ще ги накара да се чувстват живи. Разнообразният ми опит в областта на човешките ресурси ми позволява да познавам организациите от различна гледна точка и да прилагам тези знания в кариерното консултиране.

Искате ли ходите на работа с удоволствие и да бъдете успешни? Вече е възможно!

Моята мисия е да ускоря този процес!

По време на нашите срещи моите клиенти откриват нови перспективи и започват осъзнатото  следване на посоката към желаната цел. Чрез моя позитивизъм успявам да насърчавам хората да гледат на живота от неговата положителна страна.

Кариерен консултант Пламена Гетова

Помагам на моите клиенти да намерят своето вдъхновение, да локализират своите силни страни и таланти, за да постигнат с лекота целите си.

Не знаех с какво искам да се занимавам до средата на университета. Винаги са ме насочвали да уча това, което ще ми е лесно, приятно и това много ми помогна да открия талантите си.

В много труден за мен момент срещнах собственик на агенция за подбор на персонал, който ми помогна да си намеря работа, но преди това отдели време да поговори с мен.

Обясни ми колко е важно доброто CV и портфолио. Подготви ме за интервютата, въпреки че по това време кандидатствах за нискоквалифицирани студентски позиции. Тогава реших, че искам да съм като него и да помагам на хората да си намират работа. Има случки в живота ни, които ни показват кой е пътят.

На мен ми помогна и това, че съм развивала талантите си, като съм следвала интересите си.

Обичах работата си като HR и съм била свидетел на професионалния път на много хора с техните победи и трудности. Видяла съм хиляди CV-та, провела съм и много интервюта. Знам колко е трудно да се направи добро CV и колко е стресиращо търсенето на работа и самият процес по явяване на интервютата.

Проверете дали Вашия работодател Ви оценява!

Замисляли ли сте се дали оценяват труда Ви и по какво го разбирате?

След като попълните теста ще получите анализ на отговорите си. При необходимост ще ви дам конкретни препоръки, например: 
  • Как да си поискате обратна връзка от мениджъра така, че да забележи успехите ви
  • Как да подобрите взаимоотношенията с колегите? 
  • Какво да направите, за да ви включват в проекти, които са ви интересни?
  • Как да предразположите колегите да ви дават информация? 
  • Как да си поискате повече пари?